top of page

Profile

Join date: Aug 9, 2022

About

0 likes received
0 comments received
0 best answers

minutu nakon duge inicijative. Nastao je haos u kaznenom prostoru nakon lopte koja je stigla do Rodića, a potom je na drugoj stativi reagovao Ben i u svom stilu rutinski savladao golmana Kolubare. Nije bilo ofsajda, ostali su ispred igrači gostiju! 18:5725' - Zvezda dosta bolja! Crvena zvezda je stvorila već tri dobre šanse. Prvo je Motika u 11. minutu šutirao unutar šesnaesterca, dok je Zvezda devet minuta kasnije imala dve velike prilike posle kornera. Prvo je Rodić probao glavom, pa Krstičić sa distance, međutim još miruje mreža Kolubare.

i Ohi u 70. minutu. 20:1684' - Stanković! Umalo da Nikola Stanković postigne prvi gol za Zvezdu. Lepo je iz drugog plana ušao u kazneni prostor, ali fali mu rutine u završnici, pa lopta ide pored gola... Andrej Đurić debituje za Zvezdu i menja Gelora Kangu, dok Andrija Radulović odlazi na mesto levog beka umesto Rodića. 20:0876' - Andrić! Prva ozbiljnija šansa za Kolubaru na meču i to preko Andrića, koji je vukao loptu do kaznenog prostora, pa opalio prema Borjanu, ali je dovoljno koncentrisan kapiten Zvezde. 20:0370' - GOOOL! OHI! 3:0! Zvezda ide ka rutinskoj pobedi, možda i najlakšoj ove godine. Krenulo je po levoj strani i driblingom Rodića, poslao je potom loptu za Gajića na desnu i bek Zvezde je iz prve odigrao na pet metara - i odatle Ohi iz drugog pokušaja ubacuje loptu u mrežu. Filipo Falko, Nikola Stanković i Petar Stanić idu na teren, a izlaze Nemanja Motika, Mirko Ivanić i Ohi.

učitaj još + Inicijalizacija u toku... Komentar je uspešno poslat. Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja. Slanje komentara nije uspelo. Nevalidna CAPTCHA Charlie ZVEZDA ŠAMPION!!! 21. / 07:51 Više nego zaslužena pobeda Zvezde. Lepo je videti Zvezdu na mestu koje joj po kvalitetu i pripada. Sad odmor dve nedelje i da se spremimo za grobarsku filijalu iz Niša gde ćemo biti montirani, a oni odlično premirani. Biće i pažljivo birane sudije kako na terenu tako i u Var sobi. Videli smo kako posle samo 3 dana od sklanjalice protiv partizana u Nišu Radnički igra u kupu na nož protiv Zvezde. Znamo scenario, ali bićemo spremni na sve. Delije će u velikom broju biti na stadionu u Čairu i nositi Zvezdu do važne pobede. Pamtim, ali i pričam drugima 21. / 03:55 Nemojte, ostavite njih prve na tabeli do kraja, kao i u košarci, posle nam samo pošaljite pehare poštom, vidite da im nije dobro.

com stranica nudi rezultate uživo, konačne i trenutne rezultate, poredak i detalje utakmice (strijelci, crveni kartoni, usporedbu tečajeva... ) za ekipu Vojvodina. Osim rezultata za ekipu Vojvodina, možete pratiti preko 1000 nogometnih natjecanja iz više od 90 zemalja diljem svijeta na Rezultati. com stranici. Samo kliknite na ime zemlje u lijevom meniju i odaberite natjecanje (nacionalna liga, kup ili neko drugo natjecanje). Usluga Vojvodina rezultati se ažurira u stvarnom vremenu. Sljedeće utakmice: 13.

U poslednjim trenucima prvog poluvremena Rodić je završio dugi napad Zvezde. Počelo je driblinzima Gajića po desnoj strani, haosom u kaznenom prostoru, pa je sve završeno udarcem Rodićem sa leve strane. Pocepao je mrežu Kolubare i poslao igrače na odmor. 19:0229' - GOOOL! ZVEZDA VODI! BEN! Crvena zvezda je došla do vođstva u 29.

Direktni prenosi mečeva 23.kola Super lige Srbije 12.08.2022, 18:00, Radnički Niš - Novi Pazar. 13.08.2022, 19:00, Kolubara - Vojvodina. 13.08.2022, 19:00, Napredak -

Izvor: MONDO/Nikola Lalović 18:16Katai nije ni među rezervama Zvezde, pa šansu čekaju: Gordić, Đurić, Stanković, Stanić, Srnić, Falko, Radulović, Živković i Pavkov. 17:56SASTAVI! ZVEZDA: Borjan - Gajić, Dragović, eraković, Rodić - Kanga, Krstičić, Ivanić, Ben, Motika - Ohi. KOLUBARA: Popović, Radovanović, Stojanović, Petronijević, Zečević, Kočović, Uzelac, Lončar, Mladenović, Bojić i Tumbas. 16:58DOBRO DOŠLI U MONDO LIVE! Crvena zvezda i Kolubara se od 18. 30 sastaju na stadionu "Rajko Mitić", a tim Dejana Stankovića bi pobedom odmakao tri boda Partizanu. Pratićemo meč iz minuta u minut. Crvena zvezda - Kolubara 3:0Golove za Zvezdu dali su Ben, Rodić i Ohi.

ZVEZDA POBEGLA PARTIZANU NA 3 BODA! LAKA POBEDA PRED PAUZU: Stanković pružio šansu i mladima, a "veterani" presudili! ZVEZDA POBEGLA PARTIZANU NA 3 BODA! LAKA POBEDA PRED PAUZU: Stanković pružio šansu i mladima, a "veterani" presudili! 74 OBJAVLJENO: 20. 03. 2022. / 17:56 POSLEDNJA OBJAVA: 20. / 20:35 Uvodna vest Crvena zvezda je ostvarila rutinsku pobedu protiv Kolubare i pobegla Partizanu na tri boda, najmanje na 24 sata.

Prvi gol na meču videli smo u 29. minutu kada je Ben na drugoj stativi lako ubacio loptu u mrežu, nakon haosa koji je Rodić napravio u odbrani Kolubare, dok je u poslednjim trenucima prvog poluvremena pogodio i levi bek Zvezde. Rodić je snažno šutirao i potvrdio da je u odličnoj formi. Sve je završeno u 70. minutu kada je Ohi, nakon najlepše akcije na utakmici, a sem jedne intervencije Borjana nakon šuta Andrića - Zvezda nije imala preveliki problem da odoli Kolubari. Važna vest je da Stanković dao šansu i mladim igračima, pa je susret počeo Nemanja Motika i ostavio odličan utisak, da bi u nastavku zaigrali Nikola Stanković, Andrej Đurić i Andrija Radulović.

Vojvodina rezultati uživo, rezultati, raspored, Kolubara - Vojvodina uživoDo €25 u kreditima za klađenje novim korisnicima bet365 Uplatite minimalno €5 i odradite jednu obaveznu okladu kako bi dobili kredite za klađenje. Minimalni koeficijent, te uvjeti klađenja i uplate se primjenjuju. Povrat novca ne uključuje vrijednost kredita za klađenje. Primjenjuju se vremensko ograničenje i uvjeti korištenja. 18+ Do €25 u kreditima za klađenje novim korisnicima bet365 POMOĆ: Vi ste na Vojvodina rezultati stranici u sekciji Nogomet/Srbija. Rezultati.

rezultati, rasporedi, Kolubara - Vojvodina uživo - Livesport.com Vojvodina (Fudbal, Srbija). Vojvodina rezulati uživo, rezultati, rasporedi ·

Izvor: MN Press Crvena zvezda je bez ikakvih problema savladala Kolubaru 3:0 (2:0) i tako sa osmehom na licu otišla na zasluženu pauzu, a odmor bi dodatno mogao da im ulepša Partizan. Zvezda je sada na tri boda ispred "večitog" rivala, a da li će tako i ostati zavidsi od meča koji crno-beli u ponedeljak igraju u Surdulici. Stankovića je da na njegovu ekipu nije uticala utakmica protiv Rendžersa, na kojoj su se pošteno ispromašivali i ispali iz Evrope, pa takve vrste nervoze nije bilo pred golmanom Popovića.

Košarkaška liga Srbije: AdmiralBet KLS KK Vojvodina, 19/11, 49. 4. KK Mladost MaxBet, 19/11, 49 KK Kolubara LA 2003, 12/18, 42. 15. KK SPD Radnički d.o.o., 11/19,

Kolubara vs Vojvodina Live Score and Live Stream - ScoreBat Kolubara are playing Vojvodina at the Super Liga of Serbia on August 13. The match will kick off 17:00 UTC. ScoreBat is covering Kolubara vs Vojvodina

Trener crveno-belih je odlučio da se čak i "zaigra" u novoj formaciji, idealan je trenutak, pa je Zvezda probala i sa trojicom štoper. Postanite deo MONDO SPORT zajednice na Viberu. Razvoj događaja 20:21KRAJ! Crvena zvezda je došla do lake pobede nad Kolubarom od 3:0 (2:0). Golove za srpskog šampiona postigli su Ben u 29, Rodić u 45.

19:4250' - Ohi! Velika prilika za Ohija koji promašuje sa šest-sedam metara. Idealan pas poslao je Motika sa leve strane, ali je Norvežanin slabo zahvatio loptu. Možda mu je zasmetao i dim koji se širi iznad terena... 19:3846' - Počinje drugo poluvreme! Nastavlja se utakmica, a na severnoj tribini velika bakljada i glasna pesma navijača Crvene zvezde. 19:1845' - GOOOL! RODIĆ! 2:0! Mirisalo je na drugi pogodak Crvene zvezde i odahnuće Dejan Stanković...

GEM info - Vaš informativni servis ... Superlige Srbije, Kolubara će na svom terenu ugostiti ekipu Vojvodine. Meč se igra u subotu od. Dušan Alimpijević posetio trening kadeta KK

((гледајте уживо!!!)) Колубара Војводина uživo live 13 август 2022

More actions
bottom of page